Over ons

Over ons John Slaats Tegelwerken is een bedrijf ontstaan uit passie voor mooi tegelwerk. Met niet alleen een vader maar ook een oom in de branche is een oog voor goed tegelwerk met de paplepel ingegeven. Met een team van gemotiveerde professionals staan we voor kwaliteit en een buitengewoon precieze werkwijze. We hechten veel waarde aan een mooi eindresultaat en een tevreden klant, en een goed afgeleverd werk is dan ook het doel van onze bedrijfsvoering.

We staan daarnaast altijd open voor innovaties en nieuwe invloeden. Zo werken wij als één van de weinigen met Kerlite en Neolith tegels. Een buitengewoon dun materiaal verkrijgbaar in zeer grote maten.

Bent u dus op zoek naar een tegelzetter die u goed kan adviseren bij het betegelen van uw vloeren, wanden en tevens goede service levert én altijd haar afspraken nakomt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zetwerk in specie

Zetwerk in specie Het ambachtelijke tegelwerk, het zogenaamde 'zetten' van tegels in een ondergrond van specie, wordt door ons nog veelvuldig toegepast. Zetwerk in specie wordt voornamelijk nog toegepast bij renovaties.

Lijmwerk

Lijmwerk Tegenwoordig wordt het meer en meer gebruikelijk om tegels niet in specie te zetten, maar om ze te verlijmen op een reeds afgewerkte muur. Deze methode is geschikt voor alle soorten tegels en is vaak iets sneller. Ook hiermee hebben we ruimschoots ervaring.

Naast het lijmen van normale keramische tegels zijn we inmiddels ook bedreven geraakt in het verwerken van Kerlite en neolith, een 3mm en 6mm dunne tegel verkrijgbaar in zeer grote formaten. Deze door glasfiber op de rug versterkte platen maken het mogelijk een heel ander gezicht aan uw tegelwerk te geven door de weinige voegen die zichtbaar zijn.

Natuursteen

Natuursteen Geregeld werken wij met natuursteen in plaats van keramisch materiaal. Natuursteen geeft uw woning een luxueuze uitstraling en kan door ons niet alleen op vloeren en wanden worden toegepast, maar ook op maatwerk objecten zoals een zwembadrand of een open haard.Trappen

Trappen Wilt u uw trap een luxueuze uitstraling geven? We bekleden trappen met natuursteen en keramiek, precies op de manier die u wenst.